AGVA KRAFT - ERFARINGER OG OMTALER

Agva Kraft vektlegger erfaringer og omtaler fra kunder. Vi ser dette er en indikasjon på hva vi gjør rett og hva vi kan gjøre bedre. Derfor er det veldig interessant å se omtalene Agva får på Trustpilot.Andre momenter enn pris

Agva gjør det godt både på Forbrukerrådets strømprisoversikt og på private priskalkulatorer som Payr, Strømvalget og Elskling. Men vi ser også på kundemålinger som den Trustpilot har av Agva Kraft. Dette er en internasjonalt anerkjent aktør som spesialiserer seg på å hente inn anmeldelser, såkalte reviews, fra kunder. De kvalitetssikrer dette på best mulig måte og både Agva som leverandør og dere som kunde vil dermed få et godt bilde av reelle kunders erfaringer med Agva Kraft.

Kundene deler mye positive erfaringer med Agva

På Trustpilot har vi i mars ca 4,4 av 5 mulige poeng i evalueringen av Agva gjennom reviews. Dette er vi godt fornøyd med, men samtidig er vi selvfølgelig opptatt av å reduseres det som er av negative omtaler. Dette analyseres og sammenfattes og hvis vi kan gjøre endringer som er til det beste for alle vil dette iverksettes.

Type erfaringer

Anmeldelsene Trustpilot samler inn er fra reelle kundeopplevelser. Det er mulig å gi 5 forskjellige karakterer, og dette er definisjonen på hver enkelt:

·         5 stjerner: Enestående - intet negativt. Jeg vil anbefale denne bedriften til hvem som helst.

·         4 stjerner: Bra - anstendig service med få eller ingen irritasjonsmomenter.

·         3 stjerner: Middels - akseptabel opplevelse, men med små gnisninger.

·         2 stjerner: Under middels - en opplevelse som ikke holdt mål og med mange forstyrrelser på veien.

·         1 stjerner: Dårlig - en uakseptabel opplevelse, urimelig og uhøflig oppførelse.

Per midten av mars har 200 kunder skrevet om sine erfaringer med Agva påTrustpilot og hele to tredeler av disse er beste karakter. -Dette er vi selvfølgelig veldig stolte av, sier Bjørn Arctander, markedsdirektør i Agva Kraft. – En grundig og kvalitetssikret tjeneste for innhenting av kunders tilbakemeldinger er nyttig både for kunder og selskapets ledelse og kundeservice.

Anmeldelser som er kvalitetssikret gir Agva en mulighet til å rette feil og svakheter, og til å styrke ting vi er gode på. Det skal selvfølgelig ikke undervurderes at det er hyggelig for de som sitter på kundeservice å få positive tilbakemeldinger når de gjør en god jobb, og dermed blir enda mer motivert. I tillegg gir alt dette en transparens for kundene. Kundene får en mulighet for å gi konstruktiv kritikk, og her mener vi både kritikk av den positive og negative typen.

Andre reviews

Det er i tillegg til at anmeldelser deles på Trustpilot omtaler basert på erfaringer med Agva Kraft på Gulesider.no og på Google reviews. Her er det ikke det samme volumet med reviews som på Trustpilot, men de viser den samme tendensen.

Dersom du foretrekker det, kan du gjerne skrive anmeldelser av Agva på Trustpilot og Google på et annet språk enn norsk. Siden det er internasjonale siter åpner det for å skrive omtaler på både engelsk og andre språk. Vi vil så godt det lar seg gjøre få lest erfaringer som er skrevet også på språk vi ikke behersker.

Vi vil understreke at vi ikke kan utføre kundeservice på Trustpilot eller noen av de andre sidene for omtale og review. Dersom du trenger hjelp til noe konkret er det best å ta kontakt med Agva Kundeservice. Derimot vil vi gjerne ha tilbakemeldinger på resultatet av deres kontakt med oss via sidene for omtale og erfaringer. Positive tilbakemeldinger motiverer oss til å bli enda bedre og negative omtaler lærer vi av. Du kan også følge Agva på Facebook.

Konkrete kundeerfaringer

Vi vil her dele noen kundeomtaler vi er spesielt stolte av. Dette er blant omtalene som i det siste har gitt Agva Kraft beste karakter.

«Hvorfor betale mer
Hvorfor betale mer»
17.03.2018

«fornøyd kunde så langt
glad for en mest mulig miljøvenlig strøm»
16.03.2018

«Billig strøm
Billig strøm, hele året. Kan anbefales på det varmeste»
16.03.2018

«Landets beste kraftlevrandør
Det beste med å kjøpe kraft av Agva Kraft er norges laveste pris og at de leverer fornybar strøm.»
15.03.2018

«God service med ærlige tilbud om…
God service med ærlige tilbud om avtaler og priser! Meget fornøyd :)»
14.03.2018

«God pris og hyggelige mennesker på…
God pris og hyggelige mennesker på kunde service»
14.03.2018

«Agva Fast online
Best i pris ( Fast online) 2016/17 og 2017/18»
14.03.2018

«Dette har vært en meget positiv…
Dette har vært en meget positiv opplevelse, jeg er meget fornøyd med at jeg byttet leverandør og også at jeg valgte fast pris, denne gangen.
Agva Kraft kan anbefales på det varmeste.»
14.03.2018

«pris
Ingen problemer med agva kraft»
13.03.2018

«Våre erfaringer med Agva Kraft
Våre erfaringer med Agva Kraft, er det beste vi har opplevd fra noen strømleverandør!»
07.03.2018