And the winner is…


17. mai avsluttet vi vår konkurranse og nå er vinneren trukket. Han får en flunkende ny iPhone X i posten.

Agva+-+Iphone+X.png

 

Vi lanserte i april konkurransen som gikk ut på å skrive en anmeldelse av Agva Kraft på Trustpilot. Konkurransereglene var enkle, deltagelse før 17. mai var det eneste kravet. Hvilken karakter du ga og hva du skrev var selvfølgelig opp til deg.

Vi er veldig glad for alle tilbakemeldingene vi har fått. Kundene har skrevet utrolig mye hyggelig, særlig om servicen vi yter. Det har også kommet inn konstruktiv kritikk som vi selvfølgelig ser nærmere på for å stadig kunne forbedre oss. Vi har nå en trust score på 8,6 av 10 mulige, hvilket vi er godt fornøyde med.

Vinneren av konkurransen er Thomas Skjerpingstad. Han ga oss full pott og denne hyggelige meldingen:

«Et godt valg!  

Har aldri hatt noe problemer. Strømmen fungerer alltid og regningene er lave.»

Vi gratulerer Thomas med å ha vunnet, og sender en iPhoneX i posten.

Vinneren av Vinterkonkurransen er trukket

Vinner: Eirik Brochmann

Vinner: Eirik Brochmann

I desember lanserte vi en konkurranse her på Agvabloggen og nå er vinneren trukket. Den heldige vinneren er Erik Brochmann.

Reglene for konkurransen var enkel, kun en registrering på Agva Kraft sitt nyhetsbrev. 15. februar var deadline og vi kan nå altså gratulere Erik Brochmann. Han får 3 måneder strøm med opprinnelsesgarantier for fornybar energi inkludert.

Nå som vinterkonkurransen er over, kan vi glede oss over at det er vår neste torsdag!

3 måneder gratis strøm!

Agva Kraft vinterkonkurranse – vinn 3 måneder gratis strøm!

Start 2018 med en boost – 3 MÅNEDER GRATIS STRØM, og dette midt i perioden der du bruker aller mest strøm!

Konkurransereglene er enkle – registrér deg for Agva Kraft sitt nyhetsbrev før 15. februar og vær med i trekningen av 3 måneder med gratis strøm. Etterpå er det selvfølgelig helt frivillig om du ønsker å fortsette med billig strøm fra Agva Kraft. Vinneren vil bli annonsert her på Agvabloggen og på Agva Kraft sine Facebooksider.

Agva+Konkurranse.jpg

Agva Kraft Vinterkonkurranse

Nyhetsbrevet fra Agva Kraft inneholder vil inneholde interessante nyheter om kraftmarkedet, sparetips og annen nyttig informasjon. Vi håper du vil like det, men du kan selvfølgelig når som helst avmelde deg nyhetsbrevet.

Dersom du skulle være den heldige vinnere, vil du nyte godt av 3 måneder gratis strøm fra Agva Kraft uten noen som helst binding etterpå. Det gjøres oppmerksom på at vi ikke leverer nettleie, så det må du betale til din nettleverandør som vanlig.

Trekning av Agva Kraft Vinterkonkurranse: 15. februar 2018.

Konkurranseregler for Agva Kraft Vinterkonkurranse