agva.png

Dette er Agva Kraft

Den grønne lavprisleverandøren av fornybar strøm Agva Kraft har majoriteten av kundene blant norske husholdninger. I tillegg er det lansert to produkter for bedriftsmarkedet som er godt egnet for små- og mellomstore bedrifter.

Agva Kraft har valgt å fokusere på å være:

-          Praktisk

-          Billig

-          Miljøvennlig

Praktisk

En strømleverandør må det være praktisk og greit å ha med å gjøre. Dette går på hele prosessen; fra hvor lett det er å finne frem til riktig leverandør, velge rett produkt, enkel og forståelig bestillingsprosess og god og rask kundeservice i ettertid.

For å etterleve dette har Agva gjort en rekke tiltak. For det første er det lett å finne Agva Kraft på både de offisielle og private strømbarometrene. Her finner du både pris- og kontaktinformasjon. I tillegg er det selvfølgelig lett å finne frem i søkemotorer, elektroniske kataloger og i artikkelen om Agva på wikipedia.

Billig

Det er en uttalt strategi fra Agva Kraft å være billig. Noen ganger kan dette føre til at vi går med tap i kampanjeperioder, og det er prisen vi må betale for å være en solid lavprisaktør på det norske markedet. Vi kan ikke absolutt alltid være billig på alt, men du vil svært ofte se oss på toppen av strømprisbarometrene. Både de offisielle og private strømpriskalkulatorene er Agva svært ofte å se i toppen. Et eksempel på dette er Strømvalget.

Fornybar energi

WWF_partnership_badge Agva kraft liggende.jpg

Agva Kraft har et stort fokus på miljø. Det er enighet blant eiere, styre, ledelse og ansatte om at miljø skal vektlegges både i innkjøp og eget forbruk i tillegg til at det skal jobbes med informasjon. Det viktigste vi gjør for miljøet er at alt innkjøp av strøm er 100% fornybar. Siden vi ikke leverer strømmen fysisk, kan vi ikke påvirke hvor strømmen kommer fra, men vi kan påvirke hvor pengene dine går. Dette innebærer at produsenter av grønn kraft utsteder såkalte opprinnelsesgarantier som er regulert av EU-lovgivning som er inntatt av norske myndigheter og håndhevet av Statnett. I tillegg samarbeider Agva med WWF Norge om energisparetips, samt støtter organisasjonens klimaarbeid økonomisk.