Forbrukerrådet har gjort det enkelt for deg å finne den billigste strømavtalen. Agva Kraft troner på toppen med spotprisavtale som er det forbrukereksperter anbefaler. I tillegg sponses deler av strømmen din første måneden.

Agva Kundeservice

Agva Kundeservice

Er det lenge siden du byttet strømleverandør? Ifølge Forbrukerrådet har de fleste av oss høyere strømregning enn nødvendig. To av tre husstander har ikke byttet strømleverandør de siste årene.

På toppen av Forbrukerrådets offisielle prisoversikt finner du Agva Kraft, og kanskje overraskende for mange tar det kun 30 sekunder å bytte. – De aller fleste synes strømregninger er kjedelige. Vi hjelper folk å få dem så lave som mulig, forteller markedsdirektør i Agva Kraft, Bjørn Arctander. - Alle ønsker vel mer romslighet i økonomien. Det kan man få ved veldig enkle grep. Uten å gi avkall på noe, men bare bruke et halvt minutt på å bytte leverandør, kan man spare tusenlapper.

Billigst også etter introduksjonstilbudet

Første måneden sponser Agva strømforbruket ditt med 5 øre. Da er det naturlig å tro at prisen stiger bratt, men faktisk er denne avtalen billigst også etter introduksjonstilbudet.

Klar oppfordring om å følge med

Blant dem over 60 år, er det så mange som åtte av ti som ikke har byttet strømleverandør de siste to årene.

– Vi oppfordrer alle til å følge med på Forbrukerrådets strømprisoversikt, sier Arctander. – Det er mange strømleverandører som er igjen fra monopoltiden. Vi ønsket å skape en moderne leverandør som er heldigital og blodtrimmet på kostnadssiden.

Du kan lese mer om Agva Kraft Kampanje og effektivt bytte leverandør her.