Synes du det er mye styr med å finne gaver og at det til og med kan bli for mye av det gode? Agva Kraft synes WWF har mange gode og nyttige gaveideer.

WWF gjør en viktig jobb.

WWF gjør en viktig jobb.

-For all del, det er veldig hyggelig med gaver, sier markedssjefen i Agva Kraft, Bjørn Arctander. Men noen ganger kan det bli for mye, for dyrt og til og med meningsløst. Derfor synes vi WWF verdensnaturfond har noen veldig fine og hyggelige gaver man kan kjøpe på sine nettsider.  Det er alt fra flotte kalendere til symbolske gaver og medlemskap som kan ordnes her.

-Agva Kraft har et godt samarbeid med WWF om blant annet å gi gode råd om energisparing. Vi synes WWF Verdens Naturfond gjør en fantastisk innsats på klimafronten og er en organisasjon som fortjener enhver støtte.

AGVA WATERFALL.jpg

Agva har et dyptliggende miljøengasjement og selger kun 100% fornybar energi. Vi oppfordrer alle til å velge en strømleverandør som inkluderer opprinnelsesgarantier ved salg av strøm. Hvis du representerer et selskap kan du også få rimelig og 100% fornybar energi på Agva Bedrift.