Agva Kundeservice

Agva Kundeservice

Vi er opptatt av erfaringer fra kundene i Agva Kraft. Trustpilot er verdensledende innen måling av tilbakemeldinger og anmeldelser, såkalte reviews. Vi har nå bedt kundene om å gi reviews av Agva Kraft på Trustpilot og det er svært hyggelig lesning.

Da vi spurte kundene om deres erfaringer med Agva Kraft på Trustpilot fikk vi hovedsakelig karakterene fem og fire. Dette tilsvarer «enestående» og «bra», noe som er svært hyggelig lesning for oss som jobber med kundeservice til daglig. I tillegg fikk vi noen kritiske tilbakemeldinger og dette er selvfølgelig noe vi tar svært seriøst. Vi forsøker å oppsummere alt sammen og se om det er forbedringer vi kan gjøre som kommer alle til gode.

Trustpilot er en seriøs aktør for å håndtere tilbakemeldinger på verdensbasis. I vårt naboland Danmark er de store og innen kort tid regner vi med at de vil være dominerende også i Norge. Det som er veldig bra med Trustpilot er at de har en god kvalitetssjekk av reviews for å hindre angrep fra konkurrenter og falske anmeldelser. Dette gjør de både ved å kontrollere innlogging og ved manuell håndtering fra et stort compliance team.

Vi kommer til å følge godt med på kundenes erfaringer og tilbakemeldinger på Trustpilot. Dette er et viktig verktøy for å holde et høyt servicenivå. Vi vil minne om at det kun er Agva Kraft sine kunder som kan gi tilbakemeldinger på Trustpilot.