Miljøbevisst vinner

Det avgjørende for Thomas Skjermingstad ved valg av strømleverandør var pris og miljø. Nå har han vunnet en iPhoneX etter å ha deltatt i Agva Kraft sin konkurranse.

Thomas Skjermingstad.jpg

Agva Kraft har nylig avsluttet konkurransen og som Agvabloggen nylig har skrevet var det Thomas Skjerpingstad som stakk av med seieren. En flunkende ny iPhoneX kommer snart til hans brukog eie.

«Utrolig gøy å vinne!» var 27-åringen fra Oslo sin umiddelbare reaksjon. Blant mange hundre anmeldelser av Agva Kraft på Trustpilot var hans anmeldelse den som ble trukket ut. Han hadde gitt Agva karakteren 5 og den hyggelige meldingen:

««Et godt valg!

Har aldri hatt noe problemer. Strømmen fungerer alltid og regningene er lave.»

Thomas kan fortelle at pris og miljø var det avgjørende i valget av Agva Kraft. Han brukte blant annet prissammenligningstjenesten Elskling.no til å komme frem til rett valg.

- Agvas satsning på miljø og fornybar energi er absolutt viktig for meg, og en stor grunn til at jeg valgte nettopp dem, skriver Thomas i en mail. -I tillegg støtter Agva WWFs arbeid for å beskytte naturen mot klimaendringer, som gjør at jeg ikke trenger å ha dårlig samvittighet når jeg slår på lyset hjemme. Jeg er strålende fornøyd og anbefaler Agva til alle jeg snakker om strøm med!

Vi synes det er ekstra hyggelig at det var en kunde med miljøengasjement som stakk av med seieren, sier Bjørn Arctander, markedsdirektør i Agva Kraft.