Strømsparing på Valentines day kan være romantisk

Nå har det nettopp vært fastelavn og morsdag, og manges lommebok kan fortsatt være litt slunken etter julen også. Derfor er det kanskje på tide med en romantisk feiring som ikke koster noe, men tvert imot bare er koselig?

Happy Valentines day!

Happy Valentines day!

Slik gjør du det

Skru ned temperaturen hjemme noen få grader i dag. Så demper du lyset, tenner noen stearinlys – og inviter kjæresten opp i sofaen under et deilig pledd. Sammen kan dere nyte stillheten og hverandre med en god flaske vin eller en kopp varm te.

Can’t buy me love

Det heter at kjærlighet ikke kan kjøpes for penger – og på denne måten kan du tvert imot spare penger på Valentines day – og samtidig få kjærligheten til å blomstre. Selv uten å bruke penger på blomster. Selv om det kanskje er en idé å gjør begge deler...

Mye på en gang

- Vi vet at en del har synes det blir mye kostnader etter jul – og med ytterligere kjøpepress nå i februar er det nok en del som sliter litt ekstra også nå, sier Bjørn Arctander, markedsdirektør i Agva Kraft.

Du sparer overraskende mye på å senke hjemmetemperaturen et par grader. Agva anbefaler å se litt på ulike Enøktiltak og en romantisk start på dette er ikke så dumt.

Agva Kraft har lenge ligget på toppen av Strømvalget.no og andre oversikter over rimelige strømleverandører. Du kan også få jevnlige strømsparetips ved å følge Agva på Facebook.