Agva Kraft vinterkonkurranse – vinn 3 måneder gratis strøm!

Start 2018 med en boost – 3 MÅNEDER GRATIS STRØM, og dette midt i perioden der du bruker aller mest strøm!

Konkurransereglene er enkle – registrér deg for Agva Kraft sitt nyhetsbrev før 15. februar og vær med i trekningen av 3 måneder med gratis strøm. Etterpå er det selvfølgelig helt frivillig om du ønsker å fortsette med billig strøm fra Agva Kraft. Vinneren vil bli annonsert her på Agvabloggen og på Agva Kraft sine Facebooksider.

Agva+Konkurranse.jpg

Agva Kraft Vinterkonkurranse

Nyhetsbrevet fra Agva Kraft inneholder vil inneholde interessante nyheter om kraftmarkedet, sparetips og annen nyttig informasjon. Vi håper du vil like det, men du kan selvfølgelig når som helst avmelde deg nyhetsbrevet.

Dersom du skulle være den heldige vinnere, vil du nyte godt av 3 måneder gratis strøm fra Agva Kraft uten noen som helst binding etterpå. Det gjøres oppmerksom på at vi ikke leverer nettleie, så det må du betale til din nettleverandør som vanlig.

Trekning av Agva Kraft Vinterkonkurranse: 15. februar 2018.

Konkurranseregler for Agva Kraft Vinterkonkurranse