And the winner is…


17. mai avsluttet vi vår konkurranse og nå er vinneren trukket. Han får en flunkende ny iPhone X i posten.

Agva+-+Iphone+X.png

 

Vi lanserte i april konkurransen som gikk ut på å skrive en anmeldelse av Agva Kraft på Trustpilot. Konkurransereglene var enkle, deltagelse før 17. mai var det eneste kravet. Hvilken karakter du ga og hva du skrev var selvfølgelig opp til deg.

Vi er veldig glad for alle tilbakemeldingene vi har fått. Kundene har skrevet utrolig mye hyggelig, særlig om servicen vi yter. Det har også kommet inn konstruktiv kritikk som vi selvfølgelig ser nærmere på for å stadig kunne forbedre oss. Vi har nå en trust score på 8,6 av 10 mulige, hvilket vi er godt fornøyde med.

Vinneren av konkurransen er Thomas Skjerpingstad. Han ga oss full pott og denne hyggelige meldingen:

«Et godt valg!  

Har aldri hatt noe problemer. Strømmen fungerer alltid og regningene er lave.»

Vi gratulerer Thomas med å ha vunnet, og sender en iPhoneX i posten.