Agva_girls_preview_002.jpg

 

Kundeservice hos Agva Kraft har byttet telefonnummer til 67 11 44 66. Den samme gode funksjonaliteten som tidligere er beholdt og det er gratis om ditt mobilabonnement inkluderer vanlige ringeminutter.

Tidligere har det vært vanlig med spesialnummere for kundeservice. Hovedgrunnen til at vi valgte et 815-nummer var at det skulle være rimelig å ringe oss samtidig som det ga mulighet for gode servicefunksjoner som for eksempel tilbakering. Vi har aldri hatt noen inntekt på dette, men dessverre er det noen få teleleverandør som har sett sitt snitt til å ta ekstra betalt til slike nummere på enkelte abonnementer.

For å sikre at det bare er vanlig grunntakst å ringe kundeservice har vi derfor funnet en løsning ved å skifte nummer til 67 11 44 66 og samtidig sikret den samme gode funksjonaliteten som vi alltid har hatt.

Vi benytter samtidig muligheten til å informere om at du kan følge oss på Facebook/AgvaKraft og se noen filmer vi har laget på Agva Krafts youtubekanal.