Det er lettere å komme frem som lavprisleverandør av strøm etter hvert som de nettbaserte strømkalkulatorene har blitt populære. Både på de private og Forbrukerrådets offisielle strømprisoversikt kommer strømleverandøren Agva Kraft svært godt ut.

Agva strømpris.no.JPG

Det har vært strømprisoversikter av mer eller mindre god kvalitet i mange år, men det er først nå det virkelig tar av. Strømvalget var tidlig ute og har blant annet hatt samarbeide med Aller Media. På strømvalget var Agva Kraft for en tid tilbake ukens leverandør.

I tillegg har den opprinnelig svenske portalen Elskling virkelig fått fotfeste også i Norge. Her taster man enkelt inn noen nøkkeldata før en oversikt som er tilpasset ditt behov blir presentert. En annen prisoversikt vi synes har mye for seg er strømprisportalen Payr. Denne er tidligere kjent som KortogKontant og Bedrebest.

I 2015 tok Forbrukerrådet over det offisielle ansvaret for å presentere strømpriser. Gjennom strømpris.no er alle strømleverandørene forpliktet til å presentere sine priser.