Agva Kraft har også strøm til bedrifter

Som en kjent lavprisleverandør til norske husholdninger kom det raskt etterspørsel fra bedrifter. Vi har derfor gode strømprodukter for små og mellomstore bedrifter i Agva Kraft Bedrift.

AGVA LYSPÆRE!.jpg

 

Lavprisselskapet Agva Kraft markerte seg kraftig først på Konkurransetilsynets kraftprisoversikt og senere på Forbrukerrådets strømpris.no. Dette førte til forespørsler også fra bedriftsmarkedet. Derfor lanserte vi for halvannet år siden Agva Kraft Bedrift. Også der er pris, enkelhet og 100% fornybar energi fokus.

- Vi valgte bevisst å vente, sier markedsdirektør Bjørn Arctander. Dette var for å holde maksimalt fokus på våre lavprisprodukter for privatpersoner. Etter å ha oppnådd en solid posisjon på dette markedet ønsket vi å ta et skritt videre. Således var lansering av Agva Kraft Bedrift et naturlig steg.

Det har vært viktig for Agva å også her rendyrke miljøprofilen gjennom 100% fornybar energi. -Vi mener at verdien av å være en grønn leverandør svekkes kraftig dersom man selger strøm med opprinnelsesgaranti til noen kundegrupper og uten til andre, derfor inkluderer også bedriftsproduktene våre 100% fornybar energi. Vi mener også at dette vil være viktig for mange bedrifter i forbindelse med stadig større krav til samfunnsansvar. -Her kan kundene ta det første steget mot en grønnere profil uten at det koster noe ekstra, avslutter Arctander.