Agva Kraft in Trustpilot (2).png

På Trustpilot kan du dele dine erfaringer med Agva Kraft. Vi er nå stolte over å ha rundet 600 anmeldelser og karakteren er svært god. Dette gir motivasjon til videre satsning på våre grunnverdier.

-Vi feirer i dag 600 anmeldelser av Agva på Trustpilot, sier markedsdirektør i Agva Kraft, Bjørn Arctander. -Det er gøy å se at våre kunder er så fornøyde. Vi har fått snittkarakteren 4,5 av 3 mulige, så det må vi si oss godt fornøyde med.

Det settes pris på grunnverdiene

Agva Kraft har definert de tre grunnverdiene pris, miljø og kundeservice. - Resultatet på Trustpilot hittil tyder på at kundene får dette med seg og setter pris på det, sier Arctander.

Trustpilot kvalitetssikrer anmeldelsene

Trustpilot er en global aktør som viser kundeopplevelsen av ulike selskaper. De har strenge regler for å sikre at anmeldelsene som kommer inn er reelle. Her er fra deres egne retningslinjer:

«Trustpilot er forpliktet til å sikre bedre handel på nett for alle, hvilket betyr at vi jobber hardt for å bekjempe oppdiktede anmeldelser. Firmaer kan ikke slette eller på andre måter sensurere anmeldelser.»

Veldig gode reviews av Agva Kraft

Resultatene av kundenes reviews oppsummeres av Trustpilot både med en karakter fra 1 til 5 og en Trustscore fra 1 til 10. Karakteren er et gjennomsnitt av kundenes anmeldelser og Agva Kraft har altså en karakter på 4,5. Trustscore baseres på en formel der tid blant annet kombinerer tid og karakter og Agva Kraft er veldig fornøyd med en trustscore på 8,7.

Trustscore sin definisjon av de ulike karakterene

5 stjerner: Enestående - intet negativt. Jeg vil anbefale denne bedriften til hvem som helst.
4 stjerner: Bra - anstendig service med få eller ingen irritasjonsmomenter.
3 stjerner: Middels - akseptabel opplevelse, men med små gnisninger.
2 stjerner: Under middels - en opplevelse som ikke holdt mål og med mange forstyrrelser på veien.
1 stjerner: Dårlig - en uakseptabel opplevelse, urimelig og uhøflig oppførsel.

Noen hyggelige anmeldelser

Her har vi samlet noen hyggelige anmeldelser av Agva Kraft som har kommet de siste dagen:

«Billigst og storfornøyd kunde.=) Fikk mine foreldre til å gå over til AGVA også, og de har aldri vært glad»

«Ble møtt som ny kunde med Topper’s service og hyggelige kundebehandlere =)»

«Agva Kraft er jeg meget fornøyd med etter 1 års leveranse av spotpris strøm. Har ligget blant de laveste i pris slik at man nesten ikke trenger å følge med priskalkulatoren.»

«Billig strøm, ikke noe tull, oversiktlig faktura og god kundeservice!»

«Et strømselskap fungerer best når en ikke merker noe til det utover at strømmen kommer og regninga dukker opp i nettbanken. Jeg valgte Agva basert på visse kriterier hos Elskling.no, og kunne ikke vært mer fornøyd. Å være kunde hos Agva er helt knirkefritt.»

«Enestående - intet negativt. Jeg vil anbefale denne bedriften til hvem som helst.»