Sprengkulde i hele Norge

Sprengkulde i hele Norge

Med kaldlufta fra Sibir kan vi vente sprengkulde mange steder i landet disse dagene. Det meldes om vedmangel i Trøndelag og det er vanskelig å unngå at strømforbruket øker markant. Da er det ekstra viktig med en god strømavtale.

Forbrukerrådet har gjort det enkelt for deg å finne den billigste strømavtalen. Agva Kraft troner på toppen med spotprisavtale som er det forbrukereksperter anbefaler. I tillegg sponses deler av strømmen din første måneden.

-Det er nesten umulig å unngå at strømforbruket går opp i sånne perioder som vi går inn i nå, sier Bjørn Arctander, markedsdirektør i Agva Kraft. -Men du kan gjøre det beste ut av det ved å ha en avtale med lavest mulig pris per kWt.

På toppen av Forbrukerrådets offisielle prisoversikt finner du Agva Kampanje, og kanskje overraskende for mange tar det kun 30 sekunder å bytte. – De aller fleste synes strømregninger er kjedelige. Vi hjelper folk å få dem så lave som mulig, forteller Bjørn Arctander. - Alle ønsker vel mer romslighet i økonomien. Det kan man få ved veldig enkle grep. Uten å gi avkall på noe, men bare bruke et halvt minutt på å bytte leverandør, kan man spare tusenlapper.

Billigst også etter introduksjonstilbudet

Første måneden sponser Agva strømforbruket ditt med 5 øre. Da er det naturlig å tro at prisen stiger bratt, men faktisk er denne avtalen billigst også etter introduksjonstilbudet.

Klar oppfordring om å følge med

Blant dem over 60 år, er det så mange som åtte av ti som ikke har byttet strømleverandør de siste to årene.

– Vi oppfordrer alle til å følge med på Forbrukerrådets strømprisoversikt, sier Arctander. – Det er mange strømleverandører som er igjen fra monopoltiden. Vi ønsket å skape en moderne leverandør som er heldigital og blodtrimmet på kostnadssiden.

Du kan lese mer om Agva Kraft Kampanje og effektivt bytte leverandør her.