Earth Hour 2019

 Lørdag var det igjen Earth Hour med stor suksess. Som stolt samarbeidspartner med WWF er Agva Kraft svært imponert over hva de får til over hele verden.

WWF startet den verdensomspennende kampanjen Earth Hour for 11 år siden. De fleste land i verden er med på det og de har hatt over 1 milliard deltagere. I tillegg er store og viktige ikonbygg med på dette over hele kloden. Tanken er å slukke lyset i en time for å markere klimautfordringene vi står overfor.

Agva Kraft mener vi som kraftleverandør har et særlig ansvar for klimaet. Vi har tatt dette ansvaret ved å utelukkende levere 100% fornybar energi til våre kunder, uansett om det er bedriftskunder eller privatkunder. Måten dette gjøres på er at vi kjøper opprinnelsesgarantier for hver tilsvarende enhet strøm vi kjøper inn til våre kunder. Vi kan ikke styre den fysiske strømmen, men på denne måten kan vi styre pengestrømmen til grønne produsenter. Dette vil si at du som kunde av Agva Kraft stimulerer til stadig grønnere kraftutbygging. I tillegg til dette har vi et årelangt samarbeid med WWF Norge der vi støtter deres utrolig viktige arbeid for et bedre klima. Du kan lese mer om samarbeidet på WWFs nettsider.